Lot Bungalow Beserah Kuantan Pahang

Anda mencari lot bungalow di beserah, smehartanah boleh membantu anda mendapatkan lot bungalow untuk tapak rumah yang diidamkan. Beserah adalah lokasi popular yang diminati oleh kebanyakan orang yang...

228 0
228 0

Anda mencari lot bungalow di beserah, smehartanah boleh membantu anda mendapatkan lot bungalow untuk tapak rumah yang diidamkan.

Beserah adalah lokasi popular yang diminati oleh kebanyakan orang yang suka dengan suasana ketenangan dan jauh dari kesibukan. Sangat sesuai untuk membina sebuah rumah disamping boleh serba sedikit menanam beberapa pokok buah buahan atau bunga, kepada yang minat kepada tanaman bunga lokasi ini sangat menarik kerana ruang tanah untuk tanaman.

Dengan keluasan tanah lot bungalow untuk dijual ini agak luas juga iaitu lebih 7000sf boleh dibina sebuah bungalow yang agak besar dan mewah.

Perbandingan Membeli Rumah Ataupun Membeli Tanah Untuk membuat rumah

Jika dibandingkan dengan keputusan membeli rumah atau lot bungalow kebanyakan mereka lebih suka membeli tanah dan kemudian membuat rumah kerana dapat ruangan tanah dan juga keluasan bangunan yang agak besar berbanding beli rumah yang telah siap dibina.

Menariknya dengan membeli tanah kita boleh mereka bentuk rumah kita dengan kehendak kita sendiri.

Lokasi tanah lot bungalow di besarah ini berdekatan dengan balai polis dan pusat peranginan serta laut china selatan.ini bermakna jika anda ke laut hanya mengambil masa beberapa minit sahaja untuk sampai ke pantai.

Lokasi lot bungalow jika tidak jauh dengan bandar kuantan dengan.masa kurang 10 minit sahaja akan sampai ke bandar kuantan. Adalah sangat strategik lokasi tanah ini dengan harga yang ditawarkan hanya RM 17 sekaki.

Dapatkan segera lot bungalow beserah kuantan dengan hubungi terus saya di talian 012 351 3407 atau whatsapp.

 

 

 

 

 

 

 

 

In this article

Join the Conversation