Penawar Penyakit Kanser

  BC100 Krim Ajaib melegakan atau meringankan segalamasalah kesihatan tubuh badan kita masa kinidan boleh menjadi sebagai rawatan alternatif. KECANTIKAN & REVOLUSI KESIHATAN MILIK ANDA Anda mencari rawatan...

151 0
151 0

 

BC100

Krim Ajaib melegakan atau meringankan segala
masalah kesihatan tubuh badan kita masa kini
dan boleh menjadi sebagai rawatan alternatif.

KECANTIKAN & REVOLUSI

KESIHATAN MILIK ANDA

  • Anda mencari rawatan sesuai untuk yang menghadapi masalah kesihatan berangkai-rangkai (jantung, kencing manis, darah tinggi dan lain-lain)?
  • Anda mempunyai masalah saraf, sakit lutut, kebas-kebas, sengal sendi tapi taktahu nak buat rawatan apa yang sesuai?
  • Anda ada penyakit keturunan seperti psiorasis atau masalah kulit tapi tak jumpa krim sapu yang sesuai untuk masalah anda?

MASALAH YANG SELALU

ANDA HADAPI

Anda dah buntu dengan perubatan sedia ada yang tak tahu keberkesanannya.

Anda boleh je try rawatan sedia ada tapi mostly mempunyai “ high chemical “ banyak kesan sampingan.

Anda nak selesaikan dengan rawatan altenatif tapi tak tahu rawatan apa yang sesuai.

 

KENAPA ANDA PERLU DIRAWAT

 

Data daripada kajian yang telah dikaji juga menunjukkan bahawa penyakit tekanan darah tinggi, paras kolesterol tinggi, kencing manis dan pelbagai lagi jenis penyakit dalam kalangan rakyat Malaysia semakin meningkat ke paras membimbangkan. Hal ini sering terjadi di mana ianya berpunca daripada pelbagai faktor seperti pemakanan, gaya hidup yang tidak seimbang dan sebagainya. Setiap hari jumlah pesakit di negara kita sering meningkat, perkara ini amatlah perlu dititikberatkan. Anda juga pastinya inginkan produk sapu yang mujarab kan? Dan juga produk sapu yang boleh merawat segala penyakit kan? Kami akan bongkarkan rahsia di mana lebih ratusan pelanggan telah dirawat hanya dengan satu krim sapu yang anda takkan percaya keberkesanannya!

Cuba anda bayangkan kalau anda menghidapi pelbagai penyakit, jumpa doktor pun dah keluarkan duit yang beratus-ratus hanya untuk satu rawatan sahaja, pastinya anda nak kan solution yang boleh merawat penyakit anda dan anda tak perlu pun melabur wang yang banyak. Sama lah konsep nya di sini, tujuan kami adalah untuk membantu anda! Anda pun tak perlu bersusah payah pergi klinik atau hospital, hanya dengan satu produk ni je kesihatan anda dapat dirawat.

 

“Macam baguslah produk ni. Produk apa ni? Hmm… dah ikhtiar macam-macam cara dah tapi banyak yang tak berkesan! Boleh try lah produk ni. hehe”

Mesti anda nak tahu kan? Kalau nak tahu rajin-rajinlah baca sampai bawah. Jangan risau! Kami memang nak tolong anda.

 

PRODUK SUPERBABAD INI!

 

Kini kami memperkenalkan satu produk yang sangat ajaib, dijamin berkesan tak perlu dah keluarkan wang yang banyak kat fake product, hanya dengan produk yang sangat-sangat terlaris di pasaran dan dikenali sebagai INTENSE ENERGIE BC100 BODY CREAM!

Apa ni? Kapsul ke? Bukan! INTENSE ENERGIE BC100 BODY CREAM adalah krim badan yang telah diakui oleh ramai pengguna luar biasa kesannya dengan menggunakan teknologi nano tenaga skalar pertama di ASIA! Apa tu teknologi nano tu? INTENSE ENERGIE BC100 BODY CREAM ini diformulasikan khusus dengan menggunakan teknologi Skalar P-SET (Proprietary Scalar Embedding Technology).

Penggunaan kerap INTENSE ENERGIE BC100 BODY CREAM juga bukan sahaja dapat merawat penyakit malah ianya dapat membantu juga dalam menegangkan kulit dan memberikan anda kulit yang cerah dan muda.

TENTANG K

 

Busu wahid melalui pengalaman merawat pesakit kanser. Niat beliau untuk membantu orang ramai dengan memberi kesedaran tentang kepentingan penjagaan kesihatan secara alternatif.

5 PERKARA SEBELUM DATANG 5 PERKARA

  • Muda sebelum tua
  • Sihat sebelum sakit
  • Lapang sebelum sibuk
  • Kaya sebelum miskin
  • Hidup sebelum mati

Group 410

Ingin kami kongsikan satu produk terapi kesihatan yg sangat superb dan bermanfaat digunakan untuk pelbagai jenis masalah kesihatan yg meliputi dari peringkat bayi hingga ke warga emas yg uzur tak kira lelaki atau perempuan. Produk ni dalam bentuk sapu-sapu saja tapi sangat membantu dalam melancarkan peredaran darah ke seluruh tubuh dan membantu tubuh mengatasi pelbagai jenis penyakit.

INTENSE ENERGIE BC100 BODY CREAM adalah ikhtiar terbaik untuk pelbagai masalah penyakit yang dihidapi. Mempunyai kelebihan unik diterap dengan gelombang tenaga skalar @ tenaga bumi secara alami, serta mempunyai pelbagai fungsi yang amat berkesan untuk mereka yang menghidapi pelbagai jenis penyakit.

  • Melancarkan peredaran darah jika disapukan pada mana2 anggota
  • Menghilangkan kesakitan dari kepala hingga ke hujung jari
  • Meningkatkan sistem imuniti dan sebagainya
  • Baik untuk pesakit asma yg ada masalah pernafasan kronik
  • Menolong menurunkan tekanan darah tinggi
  • Untuk semua jenis penyakit kulit, bisul dan kudis buta
  • Untuk jeragat dan jerawat serta kecantikan wajah
  • Untuk masalah penyakit puan seperti senggugut dan keputihan
  • Untuk menguat dan memanjangkan zakar laki-laki
  • Membantu kes slip disc @ tulang belakang
  • Menolong pemulihan masalah urat saraf
  • Menolong pemulihan masalah urat saraf
  • Bersifat anti kanser
  • Melegakan resdung @ sinusitis
  • Meredakan sakit gigi
  • Mengecutkan buasir
  • Baik untuk pesakit gout
  • Baik untuk pesakit kencing manis
  • Melegakan resdung
  • Mampu mencegah gejala stroke
  • Meredakan stress
  • Menolong mencerahkan penglihatan
  • Menolong menawarkan bisa binatang
  • Baik untuk mereka masalah angin yg berat
  • Menurunkan suhu panas akibat demam

KELEBIHAN UTAMA

  • CEPAT BERKESAN
  • HANYA UNTUK SAPUAN LUARAN
  • LULUS KKM
  • HALAL JAKIM
  • TIDAK MELEKIT ATAU BERMINYAK
  • BERSIFAT NANO & MERESAP DENGAN PANTAS.
  • BERSIFAT ARAMOTERAPIK UNTUK MENAIKKAN SERI WAJAH
  • BEGITU BANYAK TESTIMONI POSITIF
  • MENGHILANGKAN BAU BADAN & SESUAI UNTUK SAPUAN HARIAN

“ Wow bagusnya! Macam-macam penyakit boleh dirawat dengan krim BC100.”

CARA-CARA PENGGUNAAN

CARA PEMAKAIAN Krim BC 100 ini elok di sapu waktu pagi/tengahari/ petang dan wajib pada waktu sebelum tidur (mengikut kesesuaian).

MUKA

Sebelum sapu pada muka, letak pada tapak tangan, pusingkan arah lawan jam dgn membaca bismillah dan selawat 3x, letak kedua tangan di hidung sedut bau hingga terasa bau sampai ke otak, sambil berdoa “Ya Allah naikkan tenaga aura ku/ semangatku utk seri wajah (atau apa2 sahaja hajat kita) serta permudahkan urusanku hari ini, amin “ selepas itu sapu lah ke seluruh muka. (TENAGA SKALAR PADA BC 100 MAMPU MEMBERI TERAPI AURA)

JADIKAN KRIM RAMBUT

Sapu2 je pada kulit kepala. BC 100 boleh mengaktifkan pertumbuhan sel2 saraf otak (boleh kuatkan daya ingatan/elakkan masalah nyanyok), melebatkan rambut, boleh menghilangkan masalah kelemumur serta penyakit tumor otak.

SAPU PADA BAHAGIAN BELAKANG

Sapu2 pada bahagian belakang badan. BC 100 boleh mengaktifkan buah pinggang dengan ini buah pinggang akan aktif berfungsi utk menapis darah dan menghindarkan/mengurangkan sakit pinggang.

SAPU PADA BAHAGIAN DADA KIRI

Sapu padan bahagian dada kiri anda. Tenaga skalar dlm BC 100 membantu dalam menstabilkan jantung dan mengurangkan tekanan darah tinggi, mengelakkan paru2 berair (sangat bagus bagi perokok tegar kerana BC 100 terbukti boleh membuang toksin pada paru2).

SAPU PADA PERUT

Sapu pada bahagian perut. BC 100 akan mengaktifkan hati, pankrias, aktifkan alat pembiakan lelaki atau wanita (bagus untuk yang nak zuriat/anak) serta membersihkan saluran usus, kesan dari penggunaan berterusan perut akan kempis dan pembuangan air besar sangat bagus bagi mengeluarkan toksin dan kotoran yg tersimpan berpuluh tahun dalam badan (bagi kes penyakit kritikal, warna najis adalah kehitaman).

SAPU BAHAGIAN PAHA, LUTUT DAN KAKI

Sapu pada bahagian paha, lutut dan kaki. Ia akan aktifkan dan menguraikan salur darah yg bergumpal dengan ini oksigen dapat sampai dan memberi tenaga pada bahagian yang lemah/kebas/lenguh ( sangat bagus untuk ahli sukan).

SAPU PADA BAHAGIAN ALAT SULIT LELAKI DAN WANITA

 

Ianya juga boleh disapu pada bahagian alat sulit untuk mengatasi masalah tenaga batin lelaki dan wanita dan mengaktifkan sistem pembiakan lelaki dan wanita. (sangat bagus kepada pasangan yang susah dapatkan zuriat).

JAMINAN KAMI UNTUK ANDA

Kesan boleh dirasai hampir serta merta bergantung pada tahap kesihatan individu itu sendiri. Mengikut pengalaman semua pelanggan kami menggunakan produk ini terbukti berkesan dan segala penyakit yang dihidapi dapat dirawat! Kami jamin INTENSE ENERGIE BC100 BODY CREAM tidak akan mengecewakan anda.

SIHAT, CANTIK & KAYADENGAN KEIZINAN

TUHAN YANG MAHA ESA

 

Pelbagai Jenis Testimoni Keberkesanan Dan Kebaikan Setelah Menggunakan Produk Ini!

 

 

Anda mesti nak sel sihat, anda sihat, kecantikan anda pun lebih terserlah! Harga kami memang harga yang mampu milik dan sangat-sangat berbaloi dengan keberkesanannya yang menakjubkan!

Untitled-88 (1)

SUDAH CUBA BARU TAU

SUNGGUH HEBAT BC100!

 

Tak perlu makan, tak perlu minum dengan hanya usap-usap terus meresap! Dengan pelbagai kelebihan dan fungsi yang unik pastinya ia memang berkesan untuk anda! Tujuan kami adalah untuk bantu anda. Dengan itu, harga yang kami tawarkan juga sangat memadai, berbaloi dan memang mampu milik! Semua orang mampu beli produk kami yang hanya berharga RM190.00 sahaja. Berbaloi kan dengan keberkesanannya yang mempunyai kelebihan yang banyak serta boleh merawat segala penyakit!

“ Hmm… saya nak beli. Tapi taknak beli sekarang. Nanti kot beli.”

MARI BELI BC100!

Sekiranya anda berminat dan meletakkan kepercayaan anda ke atas produk kami, maka anda bolehlah hubungi kami segera untuk mendapatkan krim yang superb dan terlaris di pasaran!

 

HUBUNGI KAMI

In this article

Join the Conversation