Kari Kambing Power Di Kuantan

Kari Kambing Power Jalan-Jalan cari Makan di Kuantan sila singgah di Hadiraf Kitchen Pandan1, kedai Makan yang baru beroperasi sudah mendapat perhatian kerana kari Kambingnya. Respone daripada pelanggan...

240 0
240 0

Kari Kambing Power

Jalan-Jalan cari Makan di Kuantan sila singgah di Hadiraf Kitchen Pandan1, kedai Makan yang baru beroperasi sudah mendapat perhatian kerana kari Kambingnya. Respone daripada pelanggan yang telah mencuba kari Kambing di Hadiraf Kitchen 99%, menyatakan sedap Dan sangat berpuashati.

Kari Kambing Hadiraf Kitchen bukan sahaja power ianya juga murah daripada biasa, hanya RM 6.00 semangkuk. tidak perlu risau ketika menikmati juadah makanan di hadiraf kitchen, yang penting anda berpuashati dengan citarasa kari Kambing yang Sebenar.

Lokasi Hadiraf Kitchen

Hadiraf Kitchen mula beroperasi pada awal Feb 2019 Dan Bertempat di Lokasi lot UTAMA Jalan Lapangan Terbang Kuantan pahang.

  1. Bagaimana Untuk ke Hadiraf kitchen sila ikuti link yang disediakan

Lokasi Hadiraf Kitchen

Waktu urusniaga

 

Cuti niaga Hari jumaat

Nasi Dagang Hadiraf

 

Di Hadiraf Kitchen bukan sahaja kari Kambing Power, antara lain menu menarik Nasi Dagang Hadiraf, bahan masakan ikan aya hitam dengan kuahnya yang pekat, nasi Dagang Hadiraf mengunakan beras bermutu tinggi iaitu beras siam wangi. Pasti menyelerakan, ianya satu kelaianan di Kuantan anda seolah berada di Terengganu Dan menikmati satu hidangan yang istimewa. Wow berapa harga nya Nasi Dagang Hadiraf hanya RM 4.00 sahaja.

Nasi Minyak Hadiraf

Di Hadiraf Kitchen juga menyediakan nasi minyak sangat enak kerana auranya kerana wanginya mengunakan batter, minyak sapi serta bau aroma Serai Dan rempah 4 beradik. Pendek kata tidak rugi menghabiskan Masa di hadiraf kitchen, apakah lauk yang sesuai Untuk nasi minyak di sini.. Antara ya ayam masak merah, Boleh dimakan dengan Daging masak hitam resepi nenek, ayam kuzi, kari Kambing Dan kari daging.

Menu Sarapan Pagi

Nasi Lemak Dan roti canai menu popular sarapan Pagi turut ada juga didapati di Hadiraf Kitchen. 100% memberikan maklum balas ke atas roti canai yang sedap dimakan dengan kari ikan, dengan rotinya lembut.

Nikmati sarapan Pagi Di hadiraf Kitchen sambil beramal kerana sebahagian hasil akan didermakan ke rumah anak yatim. Inilah peluang Untuk menambahkan saham pelaburan akhirat.

 

In this article

Join the Conversation